Покана за участие в младежки фестивал „За Земята“

picture facebook event_pokana za uchastieОт МЛАДИ за Земята търсим младежи със сърца, умове и ръце, обърнати към природата, които да се включат във фестивал на зелените идеи и действия на 14 март 2015  в град София. НО не спирай да четеш до тук, ако не си от София!
Събитието ще е пространство за представяне на различни инициативи на младите хора в България, посветени на опазване на околната среда.
АКО
- имаш свежи зелени идеи, които вече реализираш;
-действаш, докато другите говорят за опазване на природата;
- искаш да споделиш опита си от реализирането на твоята кауза с други младежи;
- търсиш съмишленици, които да подкрепят делата ти;
- си поне на 18 и най-много на 35 години.

То стани част от младежки фест “За Земята”!

Ще имаш възможност да представиш инициативата си на щанд; да организираш работилница за предаване на умения; да изнесеш презентация; да включиш гостите на фестивала в игра, дискусия, преживяване или да разкриеш целите на дейността си по твой си уникален начин.

От МЛАДИ за Земята ще съдействаме с осигуряване на необходимата логистика за твоето участие, като организираме пространството и програмата на фестивала. За тези, които не са от София, покриваме пътните разходи и нощувка.

Във фест “За Земята” приканваме да се изявят и артисти, и музиканти, които чрез творчеството си подкрепят зелената идея. Ще се веселим и забавляваме, споделяйки ценности и опит за опазване на природата и отговорно отношение към ресурсите.

Включи се и ти, ще е хубаво да сме заедно!

Изпрати ни заявка за участие до 24 февруари (в полунощ) и ние ще се свържем с теб, за да обсъдим подробностите.

Очакваме те на младежки фестивал “За Земята”!

За инфо и въпроси:
mladi@zazemiata.org
тел.: 02 943 11 23 – Кристина, Кристиян, Драга