Заповядайте на Пан-европейска симулация COP in my City

Заповядайте на Пан-европейска симулация COP in my City на 11.09.21 г.(събота), 16:00 ч.-19:00 ч.

Facebook post - Cop In My City Septembre 2021Искате ли да разберете по-добре как работи процесът на вземане на решения на COP преди тазгодишното 26-то издание в Глазгоу?
Искате ли да разберете по-добре последиците от човешката дейност върху глобалното затопляне? И до каква степен решенията взети на COP влияят върху бъдещия ни климат?

Каним ви да предприемете това пътешествие за климата като част от нашия проект ClimAct, който се състои в повишаване на осведомеността и мобилизиране на младите хора по въпросите на климата и развитието в Европа. Още много дейности и възможности предстоят след това!

Работен език: английски
Регистрация

Събитието във фейсбукhttps://www.facebook.com/events/406746530806659


Какво е COP in my City?

COP в моя град е симулация на COP (Конференцията на ООН за климата), където участниците влизат в ролята на различни групи, вземащи решения, за да се опитат да намерят пътя към амбициозно споразумение за климата и ограничаване покачването на средната глобална температура до 1.5 C!

Защо?
Целта на събитието е да се съберем млади хора от цяла Европа и заедно да извървим пътя към амбициозни мерки за по-справедлив свят за всички.

За повече информация: Впечатления от първата българска симулация, организирана от Млади За Земята през 2017 г.